Inlägget innehåller reklam för Babyland genom annonslänkar

I helgen firade vi vår älskade minsting Samson som fyllde 3 år för en vecka sedan!

Samson är världens bästa – så otroligt kärleksfull och myser av kvalitetstid, och så mycket personlighet i en sån liten kropp! Stor och stark i sitt huvud, med ett humör som kan matcha sig med en T-Rex, men på ett gulligt sätt. Sin brors konstanta motsats, och cool till tusen.

Morgonen började med paketjakt och det kan ni ju tänka er var populärt! Han fick följa ett snöre och hitta alla sina paket, och sedan fick han öppna dem. På bilden ser ni en jätterolig Play-Doh Godisfabrik (adlink) som vi ser fram emot att ha mycket kul med tillsammans! Perfekt för barnet som gillar sensorisk lek.

Sedan kom ju ögonblicket jag har väntat på så länge – att lämna över mina älskade Toy Story-leksaker till mina pojkar! Tack och lov så har vi en ”alla leksaker är allas leksaker”-regel här hemma, så jag behövde inte tänka på hur jag skulle dela upp dem. Samson kärade ner sig i Zurg, den onda karaktären från Toy Story 2. Såklart :)

Lyckan var total och så över förväntan! Av Zion fick han en haj – hans favoritdjur!

Försökte få en fin bild på pojkarna, men de gav mig bara sina hårdaste modell-miner…

Sedan fångade jag deras två olika personligheter i ett nötskal (jag kan inte motstå deras ansikten!)…

Till slut fick jag en där båda log! Krävdes bara 20-30 bilder :) Jag inser nu när de är äldre att jag måste göra grimas-lek med dem för att de ska le samtidigt. ”Se arg ut! Se förvånad ut! Se glad ut!” *KLICK!* Typ så.

Resten av firandet spenderade vi hemma hos mormor och morfar – Samsons favoritplats på jorden! Mormor hade fixat ett dinosauriekalas till honom och jag hade bakat chokladcupcakes med nutellafrosting.

Han njöt! :)

Av någon anledning så avskyr båda mina pojkar födelsedags-sånger. Alltså det är världens konstigaste grej, men sedan Zion var medveten vid födelsedagar så har han avskytt det, till och med när andra fyller år. Samson tar ju efter det han tycker, så detta år skippar vi födelsedagssångerna och har istället blivit ombedda att sjunga deras favoritsånger. Just nu är Zions favoritsång Bibia Be Ye Ye av Ed Sheeran och Samsons favoritsång är Komplicerad av Miss Li. Japp, du läste rätt. Så det var väldigt mycket Komplicerad som sjöngs och spelades denna dag, haha!

Sedan har vi av någon anledning adopterat en slags piñata-kultur i våra födelsedagsfiranden nu för tiden (tror det började förra året när Zion hade sett det i någon film. Det är i alla fall förväntat att vi ska ha en nu). Sam fick förstås en T-Rex piñata som olika sorters godis flög ut ur!

Även mina föräldrar hade följt mitt Toy Story-tema i presenter och hittat massa roligt från USA. Pojkarna blev sjukt förvånade (dessa leksaker är ju inte jättevanliga att hitta i leksaksaffärerna som vi är i, så de hade aldrig sett sina favoritkaraktärer ”på riktigt”).

Ja, ni kan ju tänka er hur tiden efter paketöppningen sett ut! Lek, lek, lek timme ut och timme in :) så roligt att följa med i deras fantasi och hur mycket inspiration de kan få av rätt leksaker.

Dagen var helt klart en succé och jag kan lova att både barn och vuxna somnade fort den kvällen.