Förra veckan hade jag och min familj, min syster och mina föräldrar semester tillsammans. Då vi ville semestra ihop, men vi brände alla resepengar förra året då vi åkte till Los Angeles, så gjorde vi istället en staycation! Vi alla flyttade in i mina föräldrars stora hus och spenderade alla dagarna tillsammans, morgon till kväll. Sjukt mysigt var det.

Vissa dagar stannade vi hemma och lekte med barnen i trädgården, men många dagar gjorde vi en utflykt. Allt ifrån Dalarna och Sigtuna, till Mall of Scandinavia och Skansen. Som alltid, dock, när man har lite för roligt, så glömmer man bort att fota. Men när vi hade typ 10 minuter kvar på Skansen, då kom jag allt på det! :)

Samson är en sådan drömbebis, och jämförelse med hur Zion var som bebis så är han verkligen hur enkel som helst. Så sjukt hur det är så där, de föds liksom på ett visst sätt! Zion vägrade vagn tills han blev 10 månader, men nu för tiden kan vi använda vagnen typ hela långa dagen! För mig är det helt sjukt, haha. Självklart gick vi runt och kollade på massor av djur, fikade gott och lekte massor! Det blev verkligen en supermysig dag, och vi lyckades pricka in det perfekta vädret. Sol med lite moln och 21-23 grader. Kunde inte blivit bättre.

Även några få bilder från Sigtuna blev det…  Alltså de där killarna… ursäkta min partiskhet, men vilka dreamboats!

 

Som ni hör har vi haft fullt upp. Därför har bloggen också behövt ha lite semester, men nu börjar snart hösten, och rutinerna sätter igång tillsammans med den!