En modern hemmafru

Tillbaka till vardagen

Efter ett härligt jullov så är det idag tillbaka till vardagen! Min man har varit hemma i två veckor, och oj vad jag har njutit. Att kunna åka på familjeutflykter, kunna ta hand om varsitt barn när det blir kaos, eller helt enkelt kunna diska utan att någon skriker eller gråter i bakgrunden, det är sann lyx :)

Vi hann med mycket, och jul och mellandagarna spenderade vi som sagt hemma hos min familj. De dagarna avslutades med födelsedagsfirande för min syster på Pinchos!

Sedan dess har vi varit hemma och lekt med nya julklappar! Allt från böcker och pennor till duplo och bilar :) många utflykter har vi gjort också, och igår avslutade vi med Mall of Scandinavia!

Värdens finaste pojkar.

Ett supertips när man är iväg mycket men inte har pengarna att äta ute varje dag är att packa matsäck! Till MoS tog jag med äpplen, bananer, macka och snacks till Zion, samt en termos med kokta och skalade ägg och en liten burk salt till mig och min man. Vi var borta från frukost till middag, men gick inte hungriga en enda gång, trots att vi inte köpte någon mat! Ett bra knep om man hellre vill lägga pengarna på annat.

Mycket snacks och gott har det blivit till mig och maken på kvällarna också. Popcorn är vår go-to (poppade i popcornmaskin, så man kan bestämma hur mycket popcorn/olja/salt man vill ha) och de är extra goda om man poppar dem i kokosolja! Men annars är det här en riktig goding! Grönsaksstavar och dipp!

Dipmix från Spicemaster är perfekt om man, som oss, inte vill ha socker eller tillsatser i sin mat! De innehåller bara bra grejer, och den smakar självklart inte precis likadant som OLWs dipmixer, men vi, som inte längre är vana vid socker, älskar den! Vi köper dem i vår vanliga Ica-butik.

Men nu är det tillbaka till verkligheten, rutiner, och idag ropar den här godingen mitt namn :) haha! Nu är det dags att motvilligt tagga vardagen! Woohoo!

 

2 kommentarer

  1. Marianne

    God fortsättning på 2019 önskar jag er alla! Du är så duktig Julia att ta hand om dig själv och din finafamilj. Det glädjer mig. Hur hinner du med allt? Din mat verkar god och nyttig. Kram

    • Julia Angelback

      Tack fina Marianne, och god fortsättning till er också! Haha, hinner endast med allt pga nåd från ovan och min underbara make :) Och ett stort tack för pojkarnas böcker, vi älskar dem! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Julia Angelback

Tema av Anders NorenUpp ↑